Finko

Katrā telpā izmantots sava individuālā pieeja ar telpaugiem, jo mūsdienu biroji tiek viedoti zonās - darba, atbūtas, sapulču utml.

Izmantotie augi un dekoratīvie podi: 

Klientu sagaidīšanas zonā: Virši (Calluna vulgaris), šādas kompozīcijas sezonāli nepieciešams nomainīt. Brīvi stāvošie augi Ficus benjamina Raindrop dekoratīvajos podos, raksturīga īpašā tekstūra, podi vienmēr izskatās tā, it kā tos tikko būtu skāruši lietus pilieni. Viegli, krāsots cements ar šķiedru. 

Iebūvējamos skapjos darba zonāsZamioculcas zamiifolia un Dracaena Surculosa. Šādus risinājumus, darbinieku zonu nodalīšanai, dizaineris ieplāno jau projektēšanas sākumā un kopā ar mums vienojas par skapju izmēriem un piemērotākajiem telpaugiem.

Brīvi stāvošie: Ficus amstel king un klienta augs, kas tika sakopts un izvietot jaunā dekoratīvā podā Ficus benjamina, augi arī izvietoti  Raindrop dekoratīvajos podos. Bieži klientiem jau īpašumā ir dažādi telpaugi, mēs tos pārstādam un sakopjam, lai tie veiskmīgāk integrētos jaunā birojā. 

Mazie dekoratīvie augi, individuāla kabineta palodze: Ficus lyrata bambino dekoratīvajā podā - Eco-Line, stabili un pēc skata raupji podi, pieejami dažādās krāsās. Izgatavoti no cementa un šķiedras, krāsoti. 

Vituves zona ar iebūvētu podu galdā: Fagraea ceilanica variegata. Izvietojot augus iebūvējamos galdos un skapjos birojā patstāvīgi būs kārtība, jo tie netiks pārvietoti uz plauktiņiem vai palodzēm, kas radīs birojā haosu. 


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.