SEB Finanšu centrs

Biroja interjerā izmantots Skandināvu stila minimālisms. Ar plašām telpām, lieliem logiem, telpu nodalīšanai izmantoti stikli. Latvijā birojos ne tikai darbinieki, bet arī telpaugi bieži cieš no gaismas un saules siltuma trūkuma, tāpēc telpaugiem šāds interjers ir ļoti izdevīgs - dabīgā gaisma maksimāli tiek nodota līdz telpaugiem. 

Apzaļumošanas risinājumā izmantotas pārvietojamās dzīvo augu zaļās sienas - Next Gen. Plašajos birojos šis ir viens no veikmīgakajiem apzaļumošanas risinājumiem, jo ar šīm sienām iespējams nodalīt darba zonas, pārvietot un veidot zaļo fonu pēc nepieciešamības, telpaugi podos bieži tiek pārvietoti uz stūtiem un nenes vēlamo efektu. Šīs sienas parasti darbinieki vēlas paturēt savā tuvumā. 

Sienās tiek izmantoti hidrokultūras augi, tie ir iestādīti īpaši apstrādātos, ekoloģiski tīros hidrokultūras akmeņos, kas patstāvīgi nodoršina nepieciešamo mitrumu. Šiem augiem nedraud pārliešana, jo tie raduši būt mitrā augsnē. Turklāt šādi augi slimo retāk, jo parasti augsne ir ideāla vieta, kur veidoties dažādiem pūšanas procesiem, kā arī ieviesties kaitēkļiem.

Plašajās telpās ar augstiem grieztiem un stikla sienām iespējams izvietot brīvi stāvošus garus telpaugus. Izmantoti 3,5m gari Ficus lyrata, kuri izvietoti Grigio dekoratīvajos podos, tie ir augstas kvalitātes podi, kas izstrādāti īpašā tehnikā no stiiklšķiedras un pastiprinātas plastmasas. Viegli, bet stabili podi ar dabīgu betona izskatu. 

Gar stikla sienām izvietotas augu kastes ar kompozīcijām, kuras redzamas no abām pusēm, divi vienā. Augu kastes arī ir no Grigio sērija podiem. Augu kompozīcijās izmantotas Asplenium nidus, Schefflera amate, Cordyline glauca un Strelitzia nicolai.

Lai ekonomētu vietu un nezaudētu telpas plašumu interjers papildināts ar iebūvētajām augu kastēm. Iebūvētās augu kastes birojos veido sakārtotāku vidi, neveidojot haosu, kad dekoratīvos podos augi bieži tiek pārvietoti. Šādās iebūvētājās koka kastēs papildus izvietoja ūdens necaurlaidīgus ietvarus, kas pasargā mēbeli no ūdens. Izmantotie telpaugi Aglaonema cutlass, Anthurium jungle bush, Zamioculcas zamiifolia un Aglaonema maria.


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.