SEB Private Banking zaļās augu sienas uzstādīšana

NextGen Living Wall konstrukcija ir ļoti viegli uzstādīt. Tā sastāv no rāmja un augu paplātēm, kurās pēc tam ievieto hidrokultūras augus. Vēlāk tos viegli kombinēt vai nomainīt pret jauniem augiem, paverot plašas iespējas kompozīcijas veidošanā. 

Hidrokultūras augi ir iestādīti īpaši apstrādātos, ekoloģiski tīros hidrokultūras akmeņos, kas patstāvīgi nodoršina nepieciešamo mitrumu. Šiem augiem nedraud pārliešana, jo tie raduši būt mitrā vidē. Turklāt šādi augi slimo retāk, jo parasti augsne ir ideāla vieta, kur veidoties dažādiem pūšanas procesiem, kā arī ieviesties kaitēkļiem. Īpaši droši šādus augus ir izmantot medicīnas iestādēs, kur nepieciešama sterila vide. 

NextGen zaļo sienu iespējams uztādīt ļoti ātri, Attēlā zaļās sienas uzstādīšana aizņema apmēram 5 stundas, sienas izmērs 6m2. Pirms uzstādīšanas mums nepieciešams zināt sienas veids, lai piemeklētu atbilstošus uzstādīšanas materiālus. Viena 1m2 konstrukcijas smagums ar telpaugiem un ūdeni apmēram 50kg. 

Pie zaļajā augu sienām noteikti iesakām izvietot papildus specializētas telpaugu lapmas. Šāds apgaismojums nepieciešams, lai telpaugiem radītu mākslīgu izkliedētu saules gaismu, kas slikti apgaismotās vietās veicinās telpaugu augšanu un dzīvotspēju. Lai nodrošinātu augiem labvēlīgu vidi augšanai, apmēram 150cm attālumā virs augiem jāizvieto lampas ar jaudu 40W gaismas krāsa (temperatūra) 5500k, šī specifika noteikti jāņem vērā, lai veicinātu telpaugu dzīvotspēju, bet neapdezinātu augu lapas. Pēdējā bildē variet redzēt augu sienu pēc 2 gadiem. Šādu dzīvotspēju var nodoršināt tikai izvietojot papildus speciālizētu apgaismojumu. 


Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.